** Mokii verdensvinder 2015 **
** Cody Verdensvinder 2015 **

Kennel Sankt Xandors

Vi hedder Per og Tina Christiansen, vi bor i en lille landsby midt på Sjælland, og har 2 drenge, Kevin fra 1985 og Patrick fra 1991.

Tina er opvokset med hunde, Per har deltaget siden vi i 1985 købte vores 2 første hunde sammen, begge var af racen Sankt Bernhard.

I en del år har vi haft opdræt af Sankt Bernhardshunde. Meget af vores avlsmateriale har vi importeret fra Brigitte Linser, kennel vom Fugerhof i Østrig, hvor vi også har været nede og få parret en tæve. I alle årene har vi udstillet i en stor del af Europa.

I 2009, efter en del år med splid og uoverensstemmelser i Dansk Sankt Bernhard Klub, blev det for meget, idet man i klubben havde mere travlt med personlige sager end racens fremme og sundhed. Derfor solgte vi vores unge avlshunde til et par gode kenneler. Vores ældre tæve Tiny, som er mors hund og lidt forkælet, bliver naturligvis her, og nyder sit otium.

Vores kendskab til denne vidunderlige race, startede faktisk på en ret sjov måde. Efter at have haft opdræt af Sankt Bernhardshunde i mange år, ville vi som sagt have et pusterum fra de store hunde, og fra problemerne i Dansk Sankt Bernhard Klub.

En aften sad vi på vores kontor, og hyggede med at surfe lidt på nettet. Per ”googlede” mellemstor hund, og frem kom en masse resultater. Vi læste lidt om adskillige racer, uden at noget egentlig fangede vores interesse. På et tidspunkt, stod der bare Kai i søgeresultatet. Linket viste sig, at henvise til DKK’s hjemmeside og herunder FCI’s standard for racen Kai. Denne race havde vi aldrig hørt om, trods mange års erfaring med hunde.

Naturligvis måtte dette undersøges nærmere. Jo mere vi læste om racen, jo mere blev vi overbevist om, at dette var racen for os. Og da Per først havde set Mokii på You Tube, var han absolut ikke til at forhandle med.

Senere måtte vi naturligvis have en ”original”. Efter et års opsøgende arbejde, fandt vi en super kontakt i Japan, som efterfølgende hjalp os med at finde Cody, og få ham til Danmark

Her starter historien om Vores Kai’er, og racen kan i læse mere om på siden ”Racen Kai”. 

Tina & Per Christiansen. Hammershusvej 24. 4370 St. Merløse. Tlf: +45 22119064. Mail: kaitoraken@gmail.com                Følg os også på Facebook: kaitoraken

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk